Saturday, September 09, 2006

Μαθήματα Σύγχρονου Χορού (Fly Low Technique)


Το μάθημα στηρίζεται στην Fly-Low τεχνική του David Zambrano, εμπλουτισμένη με κινησιολογικές ποιότητες από το ρεπερτόριο της Ultima Vez, Ballet C de la B και Bruno Caverna. Οι μαθητές ανακαλύπτουν μεθόδους να προσεγγίζουν την επαφή τους με το πάτωμα με απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Στο προχωρημένο επίπεδο οι μαθητές εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο τους στο πάτωμα, διανθίζουν τη δυναμικότητα της κίνησης τους με ακροβατικά άλματα που ξεκινούν και τελειώνουν στο έδαφος και συνθέτουν δικά τους μονοπάτια. Στο πλαίσιο αυτό, οι μαθητές ζητούνται να αφομοιώσουν και να ενσωματώσουν το υλικό με τη λιγότερη δυνατή καθυστέρηση. Μεγάλο μέρος του μαθήματος αφιερώνεται στο partnering και τους κινησιολογικούς διάλογους που προκύπτουν από έννοιες όπως βάρος, αίσθηση του χρόνου, εμπιστοσύνη, συμπληρωματικότητα κα. Γρήγοροι αλλά αποτελεσματικοί, ασφαλείς αλλά ριψοκίνδυνοι, εκφραστικοί αλλά όχι υπερβολικοί. Από υψηλής τάσης φόρμες σε έυθραστες καταστάσεις όπου η ενέργεια και η ρεαλιστικότητα είναι οι κανόνες του ρυθμού.
Προχωρημένο: Πε 17.00-19.00
Αρχαρίων: Δευ17.00- 19.00
Τα μαθήματα ξεκινούν 3 Οκτωβρίου. Περιορισμένες θέσεις. Περισσότερες πληροφορίες: τηλ 2310 228161, στούντιο Vis Motrix, Αγνώστου Στρατιώτη 20 (έναντι Αγ. Δημητρίου) .
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγραφές επίσημα ξεκινούν 14 Σεπτεμβρίου αλλά το τμήμα έχει ήδη γεμίσει, οπότε βιαστείτε. Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης στην αρχή της πρώτης εβδομάδας εγγραφών τότε θα αυξηθούν τα τμήματα

1 comment:

Anonymous said...

ante kali epitixeia ...eimai mazi sou

dennis72